The Wall Street Waffle Bakery

Binnen ons concept 'The Wall Street Waffle Bakery', bakken wij op locatie vers warme Brusselse wafels vanuit onze sfeervolle kramen. Het beslag voor de wafels wordt op ambachtelijke wijze ter plekke gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit.

De wafels

Wat is er nu aanlokkelijker dan de geur een versgebakken, warme wafel? Goudbruin en krokant van buiten, maar luchtig en zacht van binnen… Helemaal niets toch? Zo denken wij er ook over, en dit is waar onze passie voor deze ambachtelijke lekkernij vandaan komt.

Hierom bakken onze wafels recht voor de neus van de gast. Het geheim? Ons eigen recept wat al meer dan 25 jaar onveranderd gebleven is. Hoewel het precieze recept natuurlijk top secret is kunnen we wel het hoofdingrediënt verklappen… Liefde! Ons beslag wordt namelijk ter plekke geslagen, gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een duurzame afkomst. Dit betekent dat de wafels van ieder beslag nét een beetje anders zijn, maar toch allemaal even lekker. Onze wafels worden vervolgens goudbruin en krokant gebakken in echte gietijzeren wafelijzers, en afgetopt met een laag poedersuiker door onze wafelbakkers. Lekkerder kan bijna niet…

De toppings

Hoewel een wafel met alleen een beetje poedersuiker natuurlijk van zichzelf al overheerlijk is, maakt ons assortiment aan toppings de wafels helemaal af. Gasten kunnen bij ons kiezen uit bijvoorbeeld echte Callebaut-chocolade, in melk, wit óf puur, banketbakkersroom, of verse Hollandse aardbeien. Een verdere absolute uitblinker in ons topping-assortiment is onze volledig huisgemaakte caramel, de ultieme topping voor iedere zoetekauw! Verder kunnen vanzelfsprekend warme kersen, banaan, boerenjongens en ananas voor de liefhebber niet ontbreken. Last but not least, de ‘final touch’ cruciaal is om iedere wafel helemaal af te maken is een grote toef échte slagroom! Onze toppings zijn grenzeloos met elkaar te combineren en wij kunnen dan ook elke wafel maken die u wil.

Fun fact: Volgens onze berekeningen zijn er (zonder dubbele toppings) 228.116 unieke wafelcombinaties te maken! De keuze is dus reuze…

 

De Kramen

Onze wafelkramen zelf hebben een sfeervolle en unieke uitstraling. Klassiek of modern, outdoor of business event, de uitstraling van onze kramen past overal tussen! Onze kramen zijn onder te verdelen in twee categorieën. De kleinere wafelkramen zijn geschikter voor eendaagse evenementen, waar de grotere wafelkramen eerder geschikt zijn voor meerdaagse evenementen. Al onze wafelkramen zijn aanhangers en draaien in een ideale situatie op krachtstroom en een vaste water- en afvoeraansluiting.

Extra assortiment

Naast onze heerlijke versgebakken wafels hebben wij ook de mogelijkheid tot het maken van:

Rijkelijk gedecoreerde Luikse wafels: Naast onze versgebakken Brusselse wafels verkopen wij ook rijkelijk gedecoreerde Luikse wafels. Deze dompelen wij zelf in echte Callebaut chocolade of suikercoatings in allerhande vrolijke kleuren en bestrooien we deze met spikkels, marshmallows en andere lekkernijen. Daardoor is het ook bijna altijd mogelijk een evenement-gethematiseerde wafel te maken.

Slagroomartikelen: Wij kunnen naast onze Brusselse wafels een assortiment aan slagroomartikelen aanbieden. Denk hierbij aan suikerhoorns en oublies die met echte slagroom worden gevuld.

Popcorn: Wij beschikken over een popcornmachine waarmee we op locatie zoete of zoute popcorn kunnen maken. Dit is zowel mogelijk als losse zakken of gemixt met suikerspin.

Suikerspin: Wij beschikken over een suikerspinmachine waarmee het mogelijk is om op locatie voor de ogen van de klant suikerspin op een stok te draaien. Vanzelfsprekend maken wij van het draaien van de suikerspin een show en een feestje, waardoor bij ons een suikerspin halen niet alleen leuk voor de maag maar ook voor de ogen is.

Chocoladefruit: Ook kunnen wij s ‘zomers voor u onze luxe fruitstokken maken met allerlei soorten fruit zoals aardbeien, banaan en druiven. Deze dompelen wij vervolgens in echte Callebaut melk-, wit- of pure chocolade.