The Old Grill

In ons concept 'The Old Grill' bieden wij een assortiment aan warme grillproducten aan, met als hoofdproduct een broodje warme beenham. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van onze producten en de uitstraling van het concept. Onze hammen worden aangespit, afgegrild en opgesneden voor de ogen van de gast door onze grill-meisters en grill-meisterinnen, waardoor wij hét stapje zetten boven slechts smaakbeleving. Wij zorgen ervoor dat ‘the big picture’ klopt.

De producten

                                                                                                                                                                                   Hoofdassortiment

Het hoofdassortiment van The Old Grill bestaat uit een broodje beenham. Hoewel vrijwel iedereen deze ‘klassieker’ met enige regelmaat wel eens eet, onderscheiden wij ons in de kwaliteit van onze producten. Onze hammen worden speciaal voor ons vervaardigd op basis van decennia-oude recepturen, wat garandeert dat gasten bij ons genieten van vlees van de hoogste kwaliteit. De baguettes waarop wij de beenham serveren worden ter plekke afgebakken, waardoor iedere gast kan genieten van een knapperig, vers broodje. Tot slot kunnen gasten er voor kiezen hun broodje helemaal af te maken met wat frisse krautsalat, en onze gratis, huisgemaakte sauzen.  Zo garanderen wij hiermee dat gasten op ieder broodje de kwaliteit krijgen die bij ons een gegeven is. Dát is bij ons de ‘9+ ervaring’ !

(In overleg is het ook mogelijk om andere producten zoals een broodje braadworst of gehaktbal in ons assortiment op te nemen. Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een maaltijd met aardappels, krautsalat en een broodje. Wij denken graag met u mee!)

Extra assortiment

Naast ons hoofdassortiment bieden wij ook een extra assortiment aan vegetarische (bij)producten aan. Deze producten zijn ideaal voor kleine/vegetarische eters, of om een maaltijd bij The Old Grill helemaal af te maken.

Gebakken aardappels: Naast dat onze gebakken aardappels te vinden zijn in onze maaltijden, verkopen wij deze ook in losse porties. De aardappels worden voor de ogen van de klant gebakken, en gekruid met echte, verse kruiden.

Gebakken champignons in roomsaus: Ook bieden wij gebakken champignons in roomsaus aan in zowel een losse portie, als in een compleet vegetarische maaltijd. De champignons worden vers gebakken en gekruid en geserveerd in een roomsaus naar eigen recept.

Kaasfondue: Ook beschikken wij over de mogelijkheid tot het aanbieden van een kaasfondue-maaltijd. Gasten krijgen een goedgevulde maaltijd met een portie dampende kaasfondue, stukjes brood om te dippen, gebakken aardappels en verschillende soorten verse groentes.

Zoete artikelen: Ook bieden wij (ook in combinatie met een heerlijke bak koffie) zoete lekkernijen aan. Denk hierbij aan een warme apfelstrudel met slagroom, of een American chocolate chip cookie.

De opstellingen

Kenmerkend is de veelzijdigheid van The Old Grill, waar we werken met volledig modulaire, verrijdbare balies. Onze balies hebben van zichzelf een elegante , maar neutrale uitstraling en kunnen worden aangepast aan het thema van vrijwel elk evenement. Een intieme setting met slechts één verkoopbalie, perfect voor evenementen met beperkte ruimte, of een uitgebreide uitgifte van tientallen meters lang met meer dan 10 verkoopbalies… alles is mogelijk. Tot slot bieden wij de mogelijkheid om op te bouwen in onze ronde ‘pagode-opstelling’, waarbij we aan elke zijde verkooppunten kunnen creëren, ideaal voor grootschalige events. 

Bekijk de foto’s hierboven voor een impressie van onze mogelijkheden. Van intiem tot grootschalig, van bescheiden tot spectaculair – The Old Grill staat klaar om ieder evenement naar een hoger niveau te tillen.